Aici poate fi textul referitor la autor
E-mail : casaitaliacazare@gmail.com
Tel : 0761613974
0766730596
 

WELCOME HOTEL CASA ITALIA

 
 

Hotel Casa Italia

Locatie - Prezentare

Buna Ziua !

Hotelul CASA ITALIA se afla in Municipiul Calafat, la o distanta de aproximativ 80 km de Craiova, pe coridorul de transport european E79 .
Hotel Casa Italia, Calafat, de curand, si-a schimbat proprietarul,  cladirea hotelului, dispunand, in prezent, de 14 camere, din care : 3 camere single ; 10 camere double si 1 apartament.
Camerele au fost remobilate, cu bun gust, logistica  a fost inlocuita, interioarele refacute.
Hotel Casa Italia, este deservit, de personal profesionist, care va sta la dispozitie, 24 h, din 24h.
In curtea interioara, se poate parca, gratuit si in siguranta, zona este una linistita, supravegheata video, non-stop.

 In interiorul cladirii, cat si in exteriorul acesteia, beneficiati de conexiune wi-fi, la un nivel superior, camerele, beneficiaza de apa calda, in permanenta , aer conditionat si caldura iarna.
Ne aflam la 50m de piata centrala, la 200m, de centrul orasului si 400m pana la malul Fluviului Dunarea, care se invecineaza cu cetatea istorica a Vidinului - Bulgaria. 
Municipiul Calafat, a devenit cap de pod pentru Podul Vidin - Calafat, peste Dunare, transformandu-se astfel in principala poarta rutiera si feroviara care leaga Romania de Europa de Sud.

 In cazul, in care, veti alege, Hotel Casa Italia, in trecerea Dumneavoastra, prin minunatul nostru, oras, Calafat, nu veti regreta pentru alegerea facuta.

                                Va asteptam cu drag !
                                   Hotel  Casa  Italia, Calafat